De 17 reviews over het boek OVER WINNAARS leest u hier

Bedrijven - Ondernemers - Financieel Adviseurs - Journalisten - Opleidingsinstituten - Coaches

 

Met plezier heb ik je boek Overwinnaars gelezen. Een bondige en duidelijke samenvatting van belangrijke thema’s als ondernemers willen samenwerken.
Kortom een uitstekende spiegel voor veel ondernemers!


Hartelijke groet, Benedict Persoon,
Innovatieadviseur, Syntens 


 

Het boek Over winnaars levert belangrijke stof tot nadenken voor ondernemers die willen gaan samenwerken. Een mooi boek over een interessant thema: het delen van dezelfde (kern)waarden…! Universeel toepasbaar. Complimenten, Maarten!


Groet, Jean-Louis d’Hooghe, Independent Pension Consultant at Pensions@Work


 

Ik heb je boek met erg veel plezier gelezen, er staat veel bruikbare informatie in wat ik erg leerzaam vind. Het boek is erg overzichtelijk en daardoor is de leesbaarheid prima. Ik wens je veel succes en ik hoop dat er in de toekomst nog veel boeken van jou op de markt mogen komen.Groetjes,

Marleen Osinga, Senior accountmanager Zicht Op
 


 
Zeker een mooi boek geworden, met name door de doordachte en frisse lay-out in vorm en kleuren. Goed leesbaar, ’waarde(n)volle’ inhoud en met veel nuttige tips. Ik wens je er veel succes mee en hoop en verwacht dat veel ondernemers er ’wijzer’ van zullen worden.

Piet van Vliet, DGA van Timmer – Loods BV
 


 

Ik heb net met veel plezier je boek Overwinnaars gelezen. Compliment voor de helderheid en praktische toepasbaarheid daarvan. Met genoegen zou ik de connectie met jou maken. Hartelijke groet!


Dick Pieters, IGNIUS | OPPstap

 


 

OVER WINNAARS is een mooi boek met een frisse lay-out door het gebruik van kleuren. Hierdoor is het een goed leesbaar boek met veel nuttige tips voor ondernemers om echt succesvol te kunnen zijn.


Eric Beeloo, Store Manager Staples Office Centre


 

‘OVER WINNAARS’ is een welkome aanvulling op mijn kennisverzameling. Een goede handleiding bij samenwerking. Zowel voor starters als denk ik ook voor ‘gevorderden’ leerzaam om te lezen. Praktische eye-openers die je op belangrijke aspecten wijzen en ook richting kunnen geven. Een informatief, behulpzaam boek en bovendien goed onderbouwd. Compliment!
P. Robert Korsloot, directeur RCS Consult.

 


 

Over Winnaars maakt, praktisch en doelgericht, alledaagse valkuilen met betrekking tot de wederzijdse verschillen en gelijkenissen van zakenpartners zeer inzichtelijk en daardoor vermijdbaar. Chapeau!


Bas Bosman, directeur LightHouse Design, Rotterdam


 

Het boek OVER WINNAARS is volledig gericht op succesvol een zakenpartnerschap aan gaan. Daarbij is gekozen voor tien thema’s die alle facetten van het zakenpartnerschap op een duidelijke, praktijkgerichte wijze in beeld brengen. Deze info is geschikt voor kleine maar ook grotere verbanden van zakenpartners.

Het boek is zeer logisch opgebouwd en laat zien dat de jarenlange ervaring van de auteur verwerkt zit in de vragen en actiepunten waar elk hoofdstuk mee afgesloten worden.De vragen, onder de titel “zegt u het maar” helpen om goed inzicht te krijgen in de eigen situatie en daardoor keuzes te kunnen maken.

Dit boek kan een bijdrage leveren aan het bewustwordingsproces van ondernemers groot en klein, over meer dan een partner kiezen: grenzen stellen, duidelijkheid geven, samenwerken maar juist ook jezelf blijven .

Mark Goezinnen, senior onderwijskundige – trainer – CE Ondernemerschap  


 

Ik ben blij met je boek. Dit is wat de vakliteratuur nog miste. Het is praktisch, doelgericht en goed geschreven. Ik beveel het startende ondernemers vanaf nu aan. Mijn complimenten!


Marjolein (MJB) Rojo, directeur OndernemersLift


 

We hebben je boek doorgelezen, interessant!Het boek zal waarschijnlijk voor een aantal grotere ondernemers zeker iets kunnen zijn. Al zullen er ondernemers zijn, die denken dat zij zelf alle pacht in handen hebben.De hoofdstukken over verzekeren en over het maken van afspraken bij het ontbinden van het partnerschap zijn voor ons goed om bij stil te staan; waarmee we overigens de rest van het boek zeker niet teniet willen doen! Je hebt een prima schrijfstijl, makkelijk te lezen en de dingen die je aandraagt zijn heel nuttig!

Bert en Maria de Jonge, binnenvaartschippers en lid van de BBU


 

In 10 hoofstukken staan aspecten genoemd die het begrip ‘zakenpartner’(voor mij) in een ander perspectief plaatsen. Daar waar ik zakenpartner vooral zag als vakinhoudelijk complementair zijn, ligt bij OVER WINNAARS de nadruk op de soft skills.Elk hoofdstuk is kort en bondig. Hierdoor is het erg goed leesbaar, Door in elk hoofdstuk vragen te stellen aan de lezer, dwingt het je tot nadenken over hetgeen je gelezen hebt. Klasse!

Er is slechts één minpunt. Het boek is te laat uitgekomen. Had ik dit boek enkele jaren eerder gelezen, dan zou mij dit veel negatieve energie hebben bespaard!

Groet van drs. ing. Jan Brons, directeur BTCi BV – voor Interim ICT Professionals


 

Je boek is een goede handleiding voor startende ondernemers, die samen op reis gaan. Elkaars waarden goed kennen en accepteren is daarin de kern naar mijn mening.


Drs. T.M.M. (Marco) Tetteroo MBA, Directeur Commercie, Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer
 


 

Met veel plezier heb ik jouw boek afgelopen weekend doorgenomen.
Complimenten!

 

Esther Raats-Coster, voorzitter PZO en SER-lid
 


 

De twee glanzende ineengeslagen handen beloven veel: En… die overwinning is binnen handbereik! Door middel van de 10 bouwstenen wordt het toekomstige succes van het gezamenlijk ondernemerschap inzichtelijk gemaakt.

Het boek bevat veel praktische inhoud in weinig woorden. De quotes van ondernemers en de inleidende en afsluitende kaders completeren het geheel. De quotes geven de inhoud van het boek letterlijk en figuurlijk ’kleur’ en de kaders zorgen voor persoonlijke ruimte en concrete punten om mee aan de slag te gaan. Op deze manier wordt de inhoud van het boek voor iedereen toepasbaar.

En… om er dan nog ’meerwaarde’ uit te halen… is er altijd nog de ’zakenpartnertest’: Een bijzonder concrete aanvulling op dit unieke boek! Dit boek gaat Over Winnaars en het mooie is dat we dat allemaal kunnen zijn!

Jeanette Vos-Spek, docente regio Midden-Nederland


 

Ik ben onder de indruk van je boek. Gisteren heb ik het in een adem uitgelezen.

 

Tiny Kuiper, freelance journaliste voor o.a. Noord Hollands Dagblad

 

 


Ook uw review kenbaar maken OVER WINNAARS? Dat kan hieronder!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht, wordt niet gepubliceerd)

Uw functie (verplicht)

Uw review