Doorlopende media-interesse voor ons complete aanbod

Berichten via Televisie - Radio - Kranten - Tijdschriften - Webmedia

 

OVER WINNAARS - Voor duurzame zakenrelaties

Hoe het toepassen van Bijbelse waarden binnen samenwerkingsverbanden kan leiden tot groot zakelijk succes. De tien ethische stappen naar duurzame zakenrelaties staan in dit boek centraal. De media berichtten er volop over. Kijk voor alle berichten hier.

 


 

De Zakenpartnertest - meet waarden

Ontdek welke waarden u deelt met uw businesspartner. Deze Bijbelse waardentest zet wederzijdse aannames om in feiten. Met pittige vragen en interessante businesscases. Elkaar tot hand en voet zijn is gaaf.  Lees de overweldigende media-aandacht hier.

 


 

Bedrijfscode - bouwt van binnen uit

Bij ethisch ondernemen past een heldere koers en een duidelijk beleid. De bedrijfscode toont welke zaken u aan het hart gaan.Uw aarden bepalen de identiteit van het bedrijf. Zoutend zout zijn is een dagtaak. Een pittig verhaal leest u hier.

 


 

Training & Advies - maakt koninklijk

Bijbelse waarden geven diepgang en kracht aan onze trainingen en adviewerk.Wij geven een andere blik op de dagelijkse gang van zaken. Onthoud dat vakmensen voor koningen gesteld worden. De media respons leest u hier.

 


 

Business Mediation - daagt partijen

Los zaken onderling op voordat het bij de rechter komt.Loopt u vast, haal er dan tijdig een onafhankelijke derde bij. Dit werkt effectief en constructief. Uitdagend om zo mogelijk vrede met een ieder te houden. De media over onze rol als vredestichter leest u hier.