Inhoudsopgave van ons boek OVER WINNAARS toegelicht

Tien spraakmakende Thema’sLogische HoofdstukindelingTwee handen vol Vragen & Acties

 


Het boek ‘OVER WINNAARS’ is het handboek voor de ondernemer die gaat voor duurzaamheid! Om dat te bereiken en te behouden biedt dit boek u tien Bijbelse bouwstenen aan. Direct toepasbaar voor iedere onderneming. Elk hoofdstuk vormt zo’n bouwsteen en samen leggen zij het fundament voor uw bedrijf. Bekijk de inhoud hier.

 


 

Thema’s die kleuren:
De tien thema’s in dit boek zijn van toepassing op elke onderneming. Bouwstenen die aangereikt worden gaan over ‘Communicatie’, ‘Doelen’, Bedrijfscode’, ‘Grijze Haren’, ‘Eigenaarschap’, ‘Taken’, ‘Meewerkenden’, ‘Risico’s', ‘Klagers’ en ‘Geld’.  Bijbelse thema ‘s voor aardse zaken. Vraag is welke waarden u er aan hecht.
 


 

Hoofdstukken spreken doeldelen:
Elk van de tien hoofdstukken van het boek ‘OVER WINNAARS’ bestaat uit een compacte hoeveelheid pagina’s. Hierdoor is  het voor ondernemers vlot te lezen in de beperkte tijd die zij hebben. In elk hoofdstuk komen ondernemers aan het woord, die de aangereikte informatie onderschrijven van hun eigen praktijksituatie.
 


 

Vragen & Acties:
Elk hoofdstuk sluit af met een zevental kritische vragen en vijf punten van actie. Aangereikt door ondernemers die weten waar zij over spreken. Zodat u met dit boek ‘OVER WINNAARS’ heel gericht en afgebakend per thema duurzaam met Bijbelse waarden verder kunt werken aan de toekomst van uw bedrijf en Zijn Koninkrijk.

 


 

Bestel direct!