Onze ondernemers-columns voor MKB-ServiceDesk 

Met thema’s die gaan over zaken als ‘goud’ - ‘afspraken’ - ‘succes’

 

Columnist & werk:
MKB Servicedesk stimuleert en ondersteunt ondernemerschap met praktische, relevante informatie en oplossingen op het moment dat de ondernemer daar om vraagt. De columns maken hier een onderdeel van uit. Input hiervoor komt o.a. van Maarten G. Verhoef. Hij
schrijft over waardengerelateerde onderwerpen en geeft altijd een aantal praktische tips.

 


 

Thema ‘Goud’:
17 december 2012 - Een goede naam, wat is het nog waard anno 2012? De social media gelovend is de één met nog interessantere zaken bezig dan de ander. Is het alles goud wat er blink, of zitten de zaken toch net even anders in elkaar? Bij de ander weten we vaak genoeg ‘vlekjes’ op het blazoen aan te wijzen en bij ons zelf? ..Lees het hier.

 


 

Thema ‘Afspraken’:
22 juni 2012 - Zaterdag riep onze buurvrouw Angela het nog maar eens luid en duidelijk.Er moest hoe dan ook aan de eerder gemaakte afspraken worden vastgehouden. De dag erop kwam het antwoord, want de verkozen zuiderburen waren ook voor het eerder afgesproken pakket aan maatregelen. …Lees het hier.

 


 

Thema ‘Succes’:
17 oktober 2012 - Ondernemerscongressen. Met het vallen van de bladeren barsten ze weer in volle hevigheid los. Plenaire settings waarin je als ondernenemer in twee, drie of vier stappen de fijne kneepjes krijgt aangereikt hoe je succes krijgt, hoe je aan de top komt te staan. Waarheid of waanzin? Jij mag het zeggen. .. Lees het hier.

 


 

 
Feedback geven?!